Hestvæddeløb

Lidt mere info om Vinder og Plads spillet

Hvis du har svært ved at vælge om du vil spille på vinder spillet eller plads spillet, så skal du ikke fortvivle, for så kan du bare vælge at spille Vinder og Plads spillet, som er en kombination af vinder spillet og plads spillet. Du får også lidt ekstra ud af at benytte dig af denne spilleform, da du har hele to chancer for at få en eventuel gevinst. I vinder og plads spillet skal du finde en hest, som du mener kan vinde både vinder spillet og plads spillet. Når du vælger at spille på vinder og plads spilllet, så skal du indskyde mindst 20 kr., som så er fordelt med 10 kr. på vinder spillet og 10 kr. på plads spillet. Endnu en gang behøver du ikke være nervøs for at dit indskud går tabt, hvis den hest du har satset på udgår, så får du også her alle pengene tilbage.

Det lidt mere komplicerede Raket spil

Raket er som sådan ikke rigtig en spilleform, men en mulighed for at kombinere vinder spillet og plads spillet i flere hestevæddeløb. Så hvis du er blevet fuldstændig bidt af at spille vinder og plads spillet, så kan du udvide dit spil til at gøre det i flere hestevæddeløb. Når du skal spille Raket spillet, så skal du udse dig fra 2 og helt op til 10 forskellige heste, som deltager i et hestevæddeløb på den samme væddeløbsbane på den samme dag. Når du vælger de forskellige heste, som du vil satse på, så skal du samtidig vælge om det er en vinder hest eller en plads hest. Du har mulighed for at kombinere dit spil, sådan at du vælger at en hest skal vinde sit væddeløb, mens en helt anden hest i et helt andet hestevæddeløb, skal vinde plads spillet. Når først du har afleveret dine valgte heste og dit indskud, så bliver der helt automatisk holdt styr på dit spil og dine eventuelle gevinster bliver flyttet over som indskud på den næste hest du har udvalgt. For at deltage i raket spillet, skal du være villig til mindst at sætte den svimlende sum af 10 kr. på spil. Men det er ikke at kimse af, hvor dette lille indskud kan ende ud med at blive til en stor gevinst, hvis du vel at mærke har valgt de helt rigtige heste i de forskellige hestevæddeløb. Til sidst men ikke mindst, så skal det lige nævnes at raket spillet også kan spilles som systemspil.

Tvilling spillet er lig med travløb

I tvilling spillet skal du have for øje, at finde de to heste, der er bedst placeret i et travløb. Du skal altså finde de to heste, som du tænker kommer først over målstregen, uanset hvilken rækkefølge de to heste kommer målstregen i et travløb. Det er altså fuldstændig ligegyldigt, hvilken hest, der bliver nummer et eller nummer to, du skal bare finde de to heste, der placerer sig som nummer 1 og 2. Ved at spille tvilling spillet får du hele to muligheder for gevinst pr. kombination og du kan gardere dig ved at vælge flere deltagerende heste. Du skal bøde mindst 5 kr. pr. kombination for at kunne deltage i tvilling spillet. Din gevinst bliver oddset ganget med, hvad du har betalt pr. kombination. I tilfælde af en af dine udvalgte vinderheste udgår, så får du penge tilbage for alle de kombinationer, som hesten indgik i. Du bestemmer helt selv, hvor mange kombinationer du vil spille samt hvor stor din indsats skal være for hver kombination. • Hvis du markerer to heste, spiller du 1 kombination • Hvis du markerer tre heste, spiller du 3 kombinationer • Hvis du markerer fire heste, spiller du 6 kombinationer • Hvis du markerer fem heste, spiller du 10 kombinationer

Komb spillet er lig med galopløb

I komb spillet skal du være i stand til at finde frem til de to heste, der placerer sig bedst i et galopløb for at vinde en gevinst. De to heste, som du vælger at satse på, skal du være sikker på kommer først over målstregen i den rækkefølge, som du har satset på, hvis du vil vinde. Komb spillet starter også med en mindste indsats på 5 kr. pr. kombination og du kan også her helgardere dig ved at vælge flere forskellige heste. Når du vinder, så skal du gange din indsats pr. kombination med oddset, for at finde ud af, hvor meget du har vundet. Udgår en af dine heste, får du naturligvis alle dine penge tilbage for de kombinationer den pågældende hest skulle have deltaget i.

Trio spillet kan du spille for bare 2 kr.

Trio spillet er billigt at være med i, for minimumsindsatsen er helt ned på 2 kr. pr. kombination. Du kan gardere dig ved at vælge at spille på flere heste og derved have flere kombinationer. I trio spillet er din gevinst også oddset ganget med din indsats pr. kombination og du får selvfølgelig også dit indskud tilbage for den hest, der eventuelt udgår. Når du vil deltage i trio spillet, skal du såmænd bare finde frem til de tre heste, der kommer først over målstregen i et hestevæddeløb. Det er nok lettere sagt end gjort, for de 3 heste skal nemlig komme over målstregen i den helt rigtige rækkefølge i et hestevæddeløb, som du har valgt.

Prøv en Harry Boy som er hestesportens lynspil

Hvis du ikke rigtig ved, hvilke heste du vil spille på i et hestevæddeløb, så kan du få hjælp, hvis du prøver en Harry Boy, som bliver betragtet som et lynspil inden for hestevæddeløb. Du kan gøre god brug af Harry Boy i alle de hestevæddeløb, hvor det gælder om at spille på de heste, der kommer først over målstregen i flere forskellige hestevæddeløb. Når du vælger at spille på hestevæddeløb ved hjælp af en Harry Boy, så får du hjælp af nogle eksperter inden for hestevæddeløb til at vælge de helt rigtige heste. I tilfælde af at du vil have eksperterne i hestevæddeløb til at gøre alt arbejdet, så skal du bare vælge en spilleform og det beløb du vil satse, så klarer eksperterne i hestevæddeløb resten. Det kan også være, at du gerne vil have en lille finger med i spillet og tage en del af øren for en eventuel gevinst, så kan du selv vælge nogle af hestene i hestevæddeløbene og så lade det være op til Harry Boy at vælge de resterende heste for dig. Uanset hvilken måde du vælger at gøre det på, så ender du op med en kupon, som er et godt mix af både favoritter og outsidere.

Hvordan er det med de andre spilleformer ?

V4, V5, V64, V65, V75 og V86 er de sidste spilleformer, som du kan vælge at bruge. Hvis du har tænkt dig at spille på V-spillene, så kan du spille på V4 og V5 på næsten alle hestevæddeløbsdage, mens V64, V65, V75 og V86 kun foregår på nogle ganske bestemte dage i ugen, desuden foregår de i hele Skandinavien på forskellige baner. Hvis du vil prøve at vinde de helt store gevinster, så er du nødt til at spille med i V-spillene, men de kan godt være temmelig forvirrende for en nybegynder at kaste sig over. For hvad er forskellen mon lige på for eksempel V4, V5 og V75? I V-spillene skal du bare sådan lige finde forskellige vindere af en række udvalgte hestevæddeløb. Hvis du for eksempel spiller med i V4 spillet, så skal du såmænd bare vælge fire vindere og hvis du spiller med i V5 spillet, skal bare lige finde frem til fem vindere. I V75 skal du finde frem til vinderhestene i 7 forudbestemte løb. Når du spiller med i V75, så er du med i spillet om Nordens største gevinstpuljer, som helt bestemt ikke er småpenge. Når du er med i spillet om Nordens største gevinstpuljer, så kan du forvente, at der hver evig eneste uge bliver udbetalt omkring 40 millioner. Skulle du gå hen og være så heldig, at førstepræmiepuljen bliver din, så kan du glæde dig over at der bliver sat 16 millioner ind på din konto. I de uger, hvor der er jackpot, så kan du være med til at spille om endnu flere penge, når der er jackpot, så kan der være helt op til 70 millioner dejlige danske kroner. Når du har styr på at spille V75, så skal du ikke holde dig tilbage, for det koster kun 50 øre pr. kombination. Så med nogle få kroner på lommen, kan du få en del ekstra ind på din konto.

Læs en sjov historie om hvorfor vi ikke spiser hestekød her.

1 Dec 2017